På TKABs uppdaterade hemsida finns det med

(Arne | 2003-06-15 11:12)

Som ett svar på: Sv: PolarExpress är annonserad bl a 16/6, stämmer det? skrivet av Carl-Erik Olsson den 15. jun 2003 11:03:25:

>>>>Kommer TKAB köra PolarExpress i år?
>>>Nej. De har ingen trafikeringsrätt på övre Norrland. Som tidagre meddelats så lämnar tågkomp Luleå i kväll med ett extratåg bestående av 16 vagnar och 6 lok. Gamla 93 gick fö nyss fr Uppsala draget av El 16 24. Nytt huvudkontor blir Gävle.
>>Vem kör då Polarexpress i år? Jag tror att det är....
>>Tågkompaniet!
>>Tåget går - se länk.
>Uppdatering av hemsidan enl länken var senast 23/8 2002. När blev det klart att TKAB mister den ordinarie trafiken till Norrland? Är således hemsidans uppgifter fortfarande aktuella?
>Enl denna hemsida skall man nämligen en gång i veckan köra Polar Express med avgång norrut från Stockholm med början 16/6, alltså i morgon måndag.
>Då bör man ju i så fall redan ha förberett detta tåg med de tyskbyggda vagnarna, som ju bl a har stått uppställda i Hagalund, i den mån de nu inte har varit i ordinarie trafik eller på andra exotiska destinationer, t ex Krylbo.
>Har någon observerat ifall sådan förberedande verksamhet har pågått på sistone?
>/undrar CEO (bl a TKAB-WL33-inhyrare hos SÅS)


Hur det än är med Polarexpress i år så finns info även med på TKAB:s egen hemsida, som är uppdaterad med aktuell uppgifter enligt vad man kan se. Så helt omöjligt tycks det inte vara att arrangemanget körs under årets sommarsäsong.


Sv: På TKABs uppdaterade hemsida finns det med - nisse - 2003-06-15 12:53