Sv: Örebro, pingstafton (bilder och prat)

(AJ Anders Johansson | 2006-06-05 07:13)

Som ett svar på: Örebro, pingstafton (bilder och prat) skrivet av Karin Floryd den 04. jun 2006 16:15:42:

>Vi var i Örebro i går, vi som en del andra i den här församlingen. Vi åkte med Nässjö Järnvägsmuseum (Try it - you like it! Både bekvämt och trevligt).
>Grafiska tabeller är pedagogiskt men fasansfullt finstilt. Läsglasögon användes icke av åldersskäl, nejdå, det är mest för syns skull.
>
>På EuroMaints område stod denna skapelse. För mig är alla tåg märkvärdiga men den här tyckte alla andra var extra märkvärdig så då var den väl det.
>
>Den här tycker jag är märkvärdig! I Tåg stod det i novembernumret "När det gällde färgsättningen gick uppdraget till ett oväntat namn med en föga järnvägsmannalik framtoning: Anders Sachse, designer på Svensk Damtidning."
>Äntligen kunde jag kolla det på nära håll.
>
>Vad händer om man ändrar lite?
>
>Jag funderade länge på att bli svensklärare. Ordvändningar gillar jag.
>
>Heter det inte högsta???
>
>För den som tror att det bara är jag som leker så kan jag meddela att detta är en mig närstående herre i sina bästa år som leker med ett RC-lok. Kan ha varit Rc6 men jag är inte säker.
>
>Vi är jämngamla, Nässjös rapidlok och jag. Det ger en viss samhörighet. Men jag kan konstatera att hon väger mer och att hon är mer spacklad än jag!
>
>Eftermiddagen tillbringades på stan. På Stora Holmen i stan gick också tåg. Lägg märke till den lille föraren som stannat vid rött.
>
>När vi så väntade på att åka hem kom denna konstiga transport förbi stationen. Jag vet inte vad det var men stort var det i alla fall!
>
En bild till ??