Gott nytt.... och en ångloksgåta (utan vinst av värde).

(Björn Johansson (Bj) | 2001-12-31 22:10)

Så här i slutet på året vill jag passa på tillfället i akt att hälsa eder ett gott nytt år...
Har just nu förtärit en Hummereus gammarus och en flasta torrt till detta havslevande vidunder...
Har en kompis på Henån (där har dom minsann ingen järnväg hava, inte heller päronträn) som fångar ett stort antal sådana delikata kräftdjur... tjänster och gentjänster genererar denna nyårssupé.
Sänder er, kära järnvägsvänner, en bild av någt tvivelaktig kvalité där busfröna som brukar busringa på Ulf Smedbos dörrklocka (ni vet han som exporterade X2 till Maos folk, inget att bli snéögd över) poserar framför "järnhästen-som-går-på-skenor"
Pôjkarna heter Hampus och Eeeeemil och bor inte långt ifrån den plats där femman och trean vänder... någon kilometer bara.
Jag talar inte om var bilden är tagen (stulen...) men det listar ju ni vänner av järnbanor, ut i ett så kallat "nafs". (Kronometern är redan startad)
Ingen hand- eller nagelbandskräm i pris dock... sådana preiser delar ju andra ut.
Men vinnaren kan få ett par slipersar som ligger under snön, till ingen nytta i min trädgård... har också några som är ungefär 19-20 mm breda, i plast, lättare att posta...

Nå nu skall jag inte skriva mer, nu måste flre falskor korkas upp.... innan monstert som är lika sort som: "järnhästen-som-går-på-skenor" och är i den onaturliga färgen rosa och har en stor svans framtill och en lite baktill uppenbarar sig... ofta brukar dessa uppenbara sig parvis... Elefanticus delirium lär de ju heta på latrin.

Gott nytt år! alla debattörer och läsare av detta eminenta forum!

Björn Johansson (BJ)


Sv: Gott nytt.... och en ångloksgåta (utan vinst av värde). - Anders Ö - 2002-01-01 02:08
Asså va e nu de häringa? - D Jönsson - 2002-01-01 11:59
Loket är väl... - känd ånglokshatare - 2002-01-01 12:20