Örebro, pingstafton (bilder och prat)

(Karin Floryd | 2006-06-04 16:15)

Vi var i Örebro i går, vi som en del andra i den här församlingen. Vi åkte med Nässjö Järnvägsmuseum (Try it - you like it! Både bekvämt och trevligt).

Grafiska tabeller är pedagogiskt men fasansfullt finstilt. Läsglasögon användes icke av åldersskäl, nejdå, det är mest för syns skull.


På EuroMaints område stod denna skapelse. För mig är alla tåg märkvärdiga men den här tyckte alla andra var extra märkvärdig så då var den väl det.


Den här tycker jag är märkvärdig! I Tåg stod det i novembernumret "När det gällde färgsättningen gick uppdraget till ett oväntat namn med en föga järnvägsmannalik framtoning: Anders Sachse, designer på Svensk Damtidning."
Äntligen kunde jag kolla det på nära håll.


Vad händer om man ändrar lite?


Jag funderade länge på att bli svensklärare. Ordvändningar gillar jag.


Heter det inte högsta???


För den som tror att det bara är jag som leker så kan jag meddela att detta är en mig närstående herre i sina bästa år som leker med ett RC-lok. Kan ha varit Rc6 men jag är inte säker.


Vi är jämngamla, Nässjös rapidlok och jag. Det ger en viss samhörighet. Men jag kan konstatera att hon väger mer och att hon är mer spacklad än jag!


Eftermiddagen tillbringades på stan. På Stora Holmen i stan gick också tåg. Lägg märke till den lille föraren som stannat vid rött.


När vi så väntade på att åka hem kom denna konstiga transport förbi stationen. Jag vet inte vad det var men stort var det i alla fall!



Sv: Örebro, pingstafton (bilder och prat) - Lennart Petersen - 2006-06-04 16:43
Sv: Örebro, pingstafton (bilder och prat) - Conny - 2006-06-04 16:51
Sv: Örebro, pingstafton (bilder och prat) - Olaf Lindström / Vr98olli - 2006-06-04 21:48
Sv: Örebro, pingstafton (bilder och prat) - AJ Anders Johansson - 2006-06-05 07:13
Sv: Örebro, pingstafton (bilder och prat) - Granis - 2006-06-07 09:02