BMG

(2002-06-15)

Till BMG:

Hej!

Jag har varit nyfiken på Kents nya skiva "Vapen och ammunition" sedan en kollega tipsade mig om den i förra veckan, men det var först häromdagen när jag hörde en av låtarna på P3 som jag kände att jag ville köpa skivan. Tråkigt nog upptäckte jag dock i butiken en konstig text på fodralet om att skivan var kopieringsskyddad och bara fungerade i vanliga cd-spelare. Då jag inte har någon "vanlig" cd-spelare fick jag därför avstå från att köpa skivan, men det tar ju inte slut där, för jag vill ju fortfarande lyssna på musiken!

Jag vet inte hur det är tänkt att man ska göra, men det enda sättet jag kunde komma på var att ladda ner albumet från internet, och det har jag gjort nu. Bifogar därför hundra kronor som betalning.

Som ni säkert förstår tycker inte jag heller att detta är något smidigt sätt att handla musik på, men vad ska jag göra när skivorna är konstruerade för att inte fungera i min musikutrustning? Har ni något bättre förslag?

Kommer ni att fortsätta med dessa "kopieringsskydd" eller kommer jag att kunna återgå till att köpa skivor i butik som jag alltid gjort?

Mvh
Thomas Tydal